Begravelse

Begravelse i LM-Kirken Vestbornholm

LM-Kirken Vestbornholm kan bistå ved begravelser.

Kirkens egen præst vil stå til rådighed, og skulle han være forhindret har vi aftaler med folk, der med kort varsel kan træde til og være med ved en begravelse. Vi har også aftaler med Folkekirken om at måtte benytte deres lokaler i det omfang, det kan lade sig gøre. Ellers kan begravelse foregå fra vores lokaler.

Vores ritual ved begravelser kan læses her:

https://lmkirkenvestbornholm.dk/filer/Dokumenter/Begravelse-Ritural.pdf

Info

I forbindelse med et dødsfald er der mange ting der skal tages stilling til. For at komme omkring flest muligt af disse ting, har vi udarbejdet en folder der gennemgår en del af de ting. Se folderen her:

https://lmkirkenvestbornholm.dk/filer/Dokumenter/Begravelse-folder.pdf

Priser og begravelseshjælp

Bornholms Provsti har besluttet, at der på Bornholm skal være meget stor forskel på prisen for et gravsted i forhold til om man er medlem af Folkekirken eller ej.

Et gravsted koster 12.355kr (2019) for 20år. Til den pris yder provstiet ca. 90% rabat til folkekirkemedlemmer svarende til ca. 11.120kr (2019). Den prisforskel kan have stor betydning for de efterladte. Derfor har LM-Kirken Vestbornholm  besluttet at der ydes begravelseshjælp til de medlemmer af LM-Kirken Vestbornholm, som ikke er medlemmer af Folkekirken, svarende til den rabat folkekirkemedlemmer får.

Det betyder at du som medlem af LM-Kirken Vestbornholm står ligestillet økonomisk ved dødsfald, som du gør som folkekirkemedlem.

LM-Kirken Vestbornholm
Dr. Kabells Vej 12A, 3700 Rønne
Formand:
Hans Ulrik Munk
26335631
formand@lmkirkenvestbornholm.dk

En del af: Luthersk Mission Bornholm